Estetika Cosmetics

Headline Utama Disini. Bagaimana Selesaikan [masalah pelanggan] Tanpa [ketakutan pelanggan] !

subheadline: impian pelanggan

supporting headline! 😱😱😱

Alhamdulillah, semua dengan IzinNya, Insyallah
Disclaimer:Β Kesan atau hasil dari penggunaan produk X mungkin berbeza keatas setiap individu.

sub-headline disini, [impian pelanggan]

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Saya Nama Anda dari Nama syarikat Sdn. Bhd, Pengedar sah produk X.

Ini adalah antara masalah masalah yg sering customer saya hadapi sejak ada [masalah pelanggan] ni.

Insyallah, kalau ada masalah-masalah seperti diatas, Jangan risau. Anda masih mampu merawatnya tanpa [ketakutan pelanggan]

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk X mungkin berbeza keatas setiap individu.

Memperkenalkan Produk X - Penyelesaian [masalah pelanggan]

Ini adalah produk berdaftar dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor Rujukan: MAL20020338TC

Cara Guna Produk Disini

Penerangan cara guna produk disini.Hanya ambil produk X, 1 kapsul sehari. Explaination cara guna produk disini

Ratusan Feedback Positif yang diberikan oleh pengguna yang telah mencuba.

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.

Khasiat & Kelebihan Mengamalkan Produk X

Mengecutkan Buasir

Menghentikan Pendarahan

Melembutkan Najis

Menyembuhkan Luka Dalam Dan Luar Dubur

Bagaimana Produk X Dapat Membantu [Masalah Pelanggan]?

Gambar Produk

Produk X dirumus khas untuk menyelesaikan [masalah pelanggan].

Β Berikut ramuan produk X beserta fungsinya :

Buah Ciku

βœ“ Hentikan pendarahan βœ“ Gangguan usus βœ“ Anti virus βœ“ Anti parasit βœ“ Anti bakteria βœ“ Atasi masalah sembelit

Semambu

βœ“ Anti parasit, Anti bakteria, Anti kulat, Anti virus βœ“ Melegakan masalah penghadaman βœ“ Penawar sembelit βœ“ Memulihkan fungsi usus βœ“ Memulihkan Luka, mengecutkan buasir βœ“ Meningkatkan sistem imunisasi

Sireh Cina

βœ“ Ubati & redakan cirit βœ“ Rawat buasir βœ“ Anti radang & sebagai penahan sakit βœ“ Anti bakteria, membunuh bakteria

Cissus Plant

βœ“ Mengurangkan sakit & bengkak buasir βœ“ Rawat pendarahan βœ“ Buasir yang terkeluar

Pokok Patah Tulang

βœ“ Kecutkan buasir βœ“ Kurangkan rasa sakit

Daun Senna

βœ“ Rawat sembelit βœ“ Mempercepatkan pencernaan di usus, najis jadi lembut βœ“ Kecutkan buasir yang bengkak βœ“ Membersihkan sisa kotoran & kerak pada usus , terbuang melalui najis βœ“ Langsingkan badan juga buang lemak dan racun dalam tubuh

100% Selamat Diamalkan & Tanpa Kesan Sampingan

Produk Ini Berdaftar Dengan Agensi Regulatori Farmasi Negara (Kementerian Kesihatan Malaysia)

Nombor Rujukan: MAL20020338TC

Screenshot Laman Web Bahagian Regulatori Farmasi Negara (NPRA)

Kelebihan Produk X ?

Siapa target market? [masalah pelanggan]

Fakta Kelebihan / Ciri-Ciri Produk

Dengan pengambilan 1 kali sehari,anda mampu legakan [masalah pelanggan] secara semulajadi.

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk X mungkin berbeza keatas setiap individu.

Headline menjawab skeptikal pelanggan..

sub-headline menyokong headline diatas.

Lihat apa kata pengguna yang telah menggunakan produk X

Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
Disclaimer: Kesan atau hasil dari penggunaan produk HBS2 mungkin berbeza keatas setiap individu.
picto-faq.png

[Menjawab persoalan yang mungkin ada pada customer sebelum buat pembelian.]

Insyallah, produk ini hanyalah sediaan herba-herba dan tumbuhan serta diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia untuk penjualan. Maka ianya selamat tanpa sebarang kesan sampingan.

Pantang larang tu tak ada, cuma digalakkan untuk minum air kosong yang banyak setiap hari.

Tiada masalah. cuma kami sarankan untuk jarakkan pengambilan 2 jam dari ubat ubatan hospital

Tiada masalah. cuma kami sarankan untuk jarakkan pengambilan 2 jam dari ubat ubatan hospital

Maaf, kami tak galakkan untuk pesakit buah pinggang untuk mengambil sebarang supplemen sedian herba. Sila rujuk pada doktor anda

Tiada masalah, perempuan pun boleh juga amalkan HBS2 ini.

Insyallah jika digunakan secara konsisten, produk ini mampu membantu melegakan buasir anda. Kita berikhtiar, tuhan jua Maha Menyembuhkan

Jangan risau kerana dengan setiap pembelian melalui laman web ini, anda dilindungi oleh jaminan pulangan wang tanpa soal.Β 

Produk HBS2 ini adalah keluaran bumiputera tempatan. Dikilangkan oleh Kilang bertaraf Good Manufacturing Proses serta Halal di Malaysia.Β 

Mudah sahaja. Cuma perlu ambil produk X 1 biji sehari sebelum makan.

Untuk buasir yang tahap 2-3, saya sarankan untuk ambil 2 biji sehari untuk kesan yang lebih pantas.

NLP Element (Future Pacing)

Ini Yang Anda Akan Alami Selepas Menggunakan produk X!

(Disclaimer: Results may vary across individuals / Kesan mungkin berbeza pada setiap individu)

[Gambar produk] Ini adalah produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (No Rujukan: MAL20020338TC)

Insyallah, Kita berikhtiar, Tuhan Maha menyembuhkan

Jangan putus asa, saya faham anda dah cuba macam-macam cara utk selesaikan masalah buasir ni.

Saya dah menghidapi buasir luar lebih dari 10 tahun. Dah bermacam-macam ubat tradisional, ubat cina dan akhirnya ke hospital. Biasalah dah 3 kali Banding, 2 kali colonoscopy, tetapi masih belum diizinkan Allah untuk sembuh sehinggalah terbaca di FB kisah herba buasir dari Kelantan ni. Mungkin ini penyelesainya. Kita berusaha Insyallah. Terima kasih kpd Dr Rashidi dari UTHM. Semoga Allah membalas segala usaha anda.

Ayub Jalal
4/5

Alhamdulillah... dengan izin Allah herba buasir ni dah mengecutkan buasir isteri saya. Sebelum ni buasir isteri saya sangat teruk hampir terkeluar. Sekarang Alhamdulillah syukur sgt2 pada tuhan sebab ketemukan sy dengan herba HBS2 ni. Saya harap ubat ini dapat dipasarkan secara meluas lagi sebab tak semua orang yang kena buasir tahu guna internet.

Aiman 1981
5/5

Cakap byk tak gune. Sy dh 2kali operate buasir, tp tak tahan lama buasir subur balik. Lepas makan ni 2 minggu mmg dpt rasa buasir mengecut. Dah rasa selesa duduk dalam ofis. alhamdulillah terima kasih sebab kongsi maklumat ni.

Hasanol Bakri
5/5

Tq puan, memang mujarab. Alhamdulillah syukur sangat.

Faizi Mohamad
3/5

Alhamdulillah... hbs ni mmg betul2 menjadi dan berkesan la.. skrg aku dh takde buasir senang giler dok office.. Haha thanks si tukang promote ubat ni..

Mohamed Hamizi
5/5

Alhamdulillah memang terbukti berkesan. Tq Pn Hana.. semoga Allah balas jasa baik puan. Amin

Siti Fatehah
4/5

Salam, puan.. saya dari Klang pernah beli herba hbs ni haritu. Alhamdulillah buasir saya makin mengeut, buang air lawas dan tak rasa sakit lg bila buang air dan duduk.. Semoga allah merahmati puan sekeluarga... amin.

Hasrul Izat Harun
5/5

(Disclaimer: Results may vary across individuals / Kesan mungkin berbeza pada setiap individu)

Headline Irresistable Offer pada pelanggan

subheadline offer pada pelanggan.

Nama Set 1

Harga Normal: RM180

RM97

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

Nama Set 2

Harga Normal: RM180

RM147

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

Nama Set 3

Harga Normal: RM180

RM197

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

Updated pada hari ini : Stok Hanya tinggal 9 unit sahaja lagi.
Cepat dapatkan sebelum orang lain ambil.

P/S: SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini sahaja dan diwebsite ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan.

Risk Reversal:
Jangan risau, kalau tak menjadi kami BAYAR 100% KERUGIAN anda kembali

Insyallah berbaloi dengan kesan penggunaannya. Cubalah dulu.

Saya FAHAM perasaan anda. Takut, ragu-ragu, dan musykil. Saya tak salahkan anda. Kalau saya jadi anda, mungkin saya pun macam anda. Kerana itu, saya nak pastikan PERCUBAAN anda sangat TIADA RISIKO.

Dalam 30 hari, kalau anda tak puas hati, saya REFUND duit 2x Ganda.

Saya pun rasa bersalah kalau ambil duit anda tapi anda tak dapat langsung manfaat dari produk kami. Anda lebih BERNILAI dari duit.

Jadi anda tak perlu ragu-ragu untuk membuat tempahan Produk X ini sekarang.

Headline untuk Call To Action disini...

Gambar produk X

CTA: klik butang tempah sekarang dibawah sekarang juga supaya anda boleh dapatkan produk X dengan harga yang lebih jimat

Akhiri penderitaan [masalah pelanggan]. Kembali sihat seperti sediakala tanpa [ketakutan pelanggan]. Tunggu apa lagi ?Β 

Updated hari ini: Stok Hanya tinggal 9 unit sahaja lagi.
Cepat dapatkan sebelum orang lain ambil.

P/S: SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini [todaysdate] dan diwebsite ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan.

All Rights Reserved.Β Nama Syarikat Sdn Bhd (Co no: xxxxxxx-P)
Alamat Perniagaan
Tel: 03-1122334455 | Email: email@gmail.com

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say β€œThis person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager